JELENTKEZEM
Tanterv

ALAPTANTÁRGYAK

A Sörfőző mester szakmérnök és Sörfőző mester szaktanácsadó

A sörfőzés technológiája és gépei 1.

A sörfőzés műveletei és berendezései

Söripari mikrobiológia

Sörtörténet

Tanulmányi szemle 1.

A sörfőzés technológiája és gépei 2.

Kisüzemi sörfőzés

Sörvizsgálati módszerek

Tanulmányi szemle 2.

A sörfőzés technológiája és gépei 3.

Élelmiszerjogi alapismeretek

Sörüzemek üzleti és pénzügyi tervezésének vonatkozásai

Sörmarketing

Söripari termékek érzékszervi minősítése

Sörüzem telepítése és környezetvédelem

Szakdolgozat készítés 1.

Szakdolgozat készítés 2.

Szabadon választott tárgy 1.

Szabadon választott tárgy 2.

Sörtermékek Érzékszervi minősítése

FAKULTATÍV TANTÁRGYAK

Különleges és innovatív sörtermékek
Sör és gasztronómia
sörbírálat és sörhibák


sörüzemi higiénia