ALAPTANTÁRGYAK
A Sörfőző mester szakmérnök és Sörfőző mester szaktanácsadó
A sörfőzés technológiája és gépei 1.
A sörfőzés műveletei és berendezései
Söripari mikrobiológia
Sörtörténet
Tanulmányi szemle 1.
A sörfőzés technológiája és gépei 2.
Kisüzemi sörfőzés
Sörvizsgálati módszerek
Tanulmányi szemle 2.
A sörfőzés technológiája és gépei 3.
Élelmiszerjogi alapismeretek
Sörüzemek üzleti és pénzügyi tervezésének vonatkozásai
Sörmarketing
Söripari termékek érzékszervi minősítése
Sörüzem telepítése és környezetvédelem
Szakdolgozat készítés 1.
Szakdolgozat készítés 2.
Szabadon választott tárgy 1.
Szabadon választott tárgy 2.
Sörtermékek Érzékszervi minősítése